Opslagstavlen

• ikon
    Da vi i de kommende uger har et lille lille sylte-projekt om torsdagen i SFOen, modtager vi meget gerne æbler, hvis nogen skulle have et overskud fra haven.
    Vh. Anja
    Anja Skov Andersen den 07-09-2018
  • ikon
    Lørdag d. 271018 er der Uddannelsesmesse i Forum Horsens. Lundskolens elever fra 8. og 9. klasse, samt interesserede forældre, skal møde ind i foyeren kl. 13.00, hvor der vil stå nogle lærere og tage imod jer.
    Vedhæftet er et link til Ungeenhedens hjemmeside med yderligere information om Uddannelsesmessen - blandt andet er der nogle korte film om gymnasiale- og erhvervsuddannelser samt om karrierelæring.
    Ved at åbne det vedhæftede bilag, kan I se programmet for dagen.
    Vi glæder os til at se jer til Uddannelsesmessen lørdag d. 271018.

Torben Hansen den 27-08-2018
  • ikon
    Invitation til temaaften for forældre med ordblinde børn
    Torben Hansen den 17-08-2018
  • ikon
    Er du og/eller dit barn ordblind?

I år afholdes årets ordblindemesse lørdag d. 29. september kl. 9-15 på Fængslet i Horsens.

Sæt x i kalenderen til en dag med fokus på udfordringer og muligheder for ordblinde.

​Dagen bliver fyldt med oplæg, og du får inspiration til, hvordan det bliver lettere at klare hverdagen som ordblind.

På den store scene kan du bl.a. møde Bubber, Thomas Blachman og Sanne og Andreas fra "Jeg er ordblind - Podcast".

Tilmelding er gratis og foregår HER

Lene Hjortshøj den 14-08-2018