Opslagstavlen

Vi vil gerne invitere jer til afslutning på skolens profildage onsdag d. 250418

Kl. 10.00-11.20 mødes vi i gymnastiksalen, hvor der er stillet stole, orkester og lærred op.

10.00:         Innovationsholdet (film + 4 fremlæggelser)

10.20:         Koncert med Memory Lane

10.40:         Smart Design – fremlæggelser ved 5 borde (3 min. pr. fremlæggelse)

11.00:         Fremvisning af håndværk i kælderlokalet
                      Mulighed for et spil lynskak i 6. kl. lokale mod skakeksperterne

Alle tider er ca. tider

”Skrot til slot” er i Gedved og restaurant holdet serverer for 3. årgang og deltager derfor ikke i afslutningen.

Torben Hansen den 13-04-2018
    Til elever og forældre
    Tirsdag d. 1. maj starter 49 førskolebørn på Lundskolen. De skal være i nuværende børnehaveklasselokaler. Derfor vil nogle af årgangene på skolen skulle skifte klasselokale.
    Bh. klassen flytter over hvor 3. årgang har været, 3. årgang flytter ned i 6. årgangs lokale, 6. årgang flytter op i udskolingen i 9. årgangs lokaler, 9. årgang rykker hen i 8. årgangs lokaler mens 8. årgang flytter over i pavillonen som ungdomsskolen har brugt. Årgangene flytter torsdag d. 260418.
    9. årgang afholder sine mundtlige prøver i klasselokalerne i udskolingen.
    Torben Hansen

Torben Hansen den 13-04-2018