Opslagstavlen

• ikon
    Vi er gået ind i den mørke tid så nu er det tid til at få tjekket op på om jeres barn har reflekser på tøjet samt lys på cyklen ....
    Torben Hansen den 22-10-2018
  • ikon
    Til elever og forældre på. 8. og 9. årgang.
    Lørdag d. 271018 er der uddannelsesmesse i Form Horsens. Lundskolen har fået en tid der starter kl. 13.00 så her forventer vi, at se rigtig mange elever fra de to årgange.
    Vedhæftet er et mere udførligt program for messen.
    På gensyn på messen.
    Torben Hansen den 04-10-2018
  • ikon
    Lørdag d. 271018 er der Uddannelsesmesse i Forum Horsens. Lundskolens elever fra 8. og 9. klasse, samt interesserede forældre, skal møde ind i foyeren kl. 13.00, hvor der vil stå nogle lærere og tage imod jer.
    Vedhæftet er et link til Ungeenhedens hjemmeside med yderligere information om Uddannelsesmessen - blandt andet er der nogle korte film om gymnasiale- og erhvervsuddannelser samt om karrierelæring.
    Ved at åbne det vedhæftede bilag, kan I se programmet for dagen.
    Vi glæder os til at se jer til Uddannelsesmessen lørdag d. 271018.

Torben Hansen den 27-08-2018